Stalen trappen

IJzerwerk stalen trappen

Wie wel eens een trap heeft gekregen weet: elke trap is anders. Koop je een huis, dan krijg je de bestaande trappen er ongevraagd bij. Gelukkig kan elke trap worden vervangen, evenals elke trapleuning en balustrade. IJzerwerk realiseert uw ideale trap – smaakvol, veilig en blijvend betrouwbaar. U bent van harte welkom in onze showroom, om de trap te vinden die bij u past, precies zoals u het wilt hebben, door vakkundige handen exact op maat gefabriceerd en professioneel geïnstalleerd.

Een stalen trap met bijpassende trapleuning van IJzerwerk is een echte blikvanger in uw huis of bedrijfspand. IJzerwerk B.V. levert maatwerk en dat maakt uw trap uniek. Een dichte of een open trap, volledig in staal of bijvoorbeeld gedeeltelijk in bijvoorbeeld eikenhout uitgevoerd, van een strakke moderne trap tot een trap met een warme houtlook – IJzerwerk realiseert het voor u.

Zowel in bestaande als in nieuwbouwwoningen kunnen wij een mede door u ontworpen trap plaatsen. Onze specialisten komen bij u thuis om in te meten en om alle wensen te bespreken. Uw trap of trapleuning wordt door onze eigen metaalkunstenaars vervaardigd. Daarna zal deze worden gecoat in een Ral-kleur naar keuze. Onze specialisten plaatsen uw unieke trap en maken zo het plaatje compleet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij IJzerwerk!

Contact opnemen

Stalen Trappen 2ijzerwerk trappen 3

Bel ons gerust!