Stalen taatsdeur

Stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. De deur kan hierdoor naar beide kanten worden geopend. Ouderwetse vloerpotten behoren daarmee definitief tot het verleden. Dankzij onze unieke taatsscharnieren kunnen wij taatsdeuren ook zonder inbouwdelen over de vloer geleiden. Dit maakt dat IJzerwerk taatsdeuren tevens bijzonder geschikt voor vloerverwarmde woningen. IJzerwerk stalen taatsdeuren kunnen zowel in nieuwe als in bestaande woningen worden toegepast. Het onzichtbare taatsscharnier zit volledig in de deur geïntegreerd, waardoor deze op de vloer nagenoeg onzichtbaar is. Een stalen taatsdeur is een zelfsluitende deur met instelbare sluitsnelheid. Daarnaast hebben de deuren een ruststand op 90°. IJzerwerk uit Amersfoort is expert in het maken van stalen taatsdeuren!

Omdat de deur geheel naar eigen wens kan worden ingesteld worden onze taatsdeuren ook door gezinnen met (kleine) kinderen en mindervalide mensen als zeer prettig ervaren.

Unieke kenmerken van IJzerwerk taatsdeuren

undefined 
Geen zichtbare lasnaden
undefined 
Stijlvol, modern en uniek
undefined 
Op maat gemaakt
undefined 
Zelfsluitend en ingebouwde 0° en 90° positionering
undefined 
Geluidloze sluiting
undefined 
Kindvriendelijk
undefined 
Praktisch voor mindervaliden
undefined 
Geschikt voor montage in ruimtes met vloerverwarming
undefined 
Keuze uit heel veel verschillende IJzerwerk staalprofielen
undefined 
Handvat naar keuze
undefined 
Behandeling van het staal naar keuze (Ral kleur gepoedercoat / gespoten / bijenwasbehandeling)
undefined 
Gelaagd veiligheidsglas

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij IJzerwerk!

Contact opnemen

stalen taatsdeurijzerwerk taatsdeur

 

Bel ons gerust!