Stalen scharnierdeur

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur is een verrijking voor uw woning, winkel of kantoor, en vormen een stijlvolle en gebruiksvriendelijke afscheiding tussen twee ruimtes, met het behoud van een optimale lichtinval. IJzerwerk uit Amersfoort is specialist in het plaatsen van een op maat gemaakte stalen scharnierdeur!

Een IJzwerwerk stalen scharnierdeur onderscheiden zich ook door de bijbehorende zeer slanke sponning waar de deur met een geïntegreerd roltonslot netjes in het kader sluit. Dit maakt het gebruik van een ouderwetse klink overbodig. U heeft nu de keuze uit ons brede assortiment stijlvolle handgrepen. Een IJzerwerk stalen scharnierdeur sluit de ruimte volledig tochtdicht af.

Alle IJzerwerk deuren zijn voorzien van een gelaagd veiligheidsglas. Door het gebruik van laspaumellen kan de deur volledig open. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende IJzerwerk staalprofielen. Wenst u een uniek eigen ontwerp? Dat kan! Onze smid tekent graag een uniek ontwerp voor u uit!

Unieke kenmerken IJzerwerk scharnierdeuren

undefined Geen zichtbare lasnaden.
undefined 
Stijlvol, stoer en uniek.
undefined Op maat gemaakt.
undefined Geschikt voor montage in ruimtes met vloerverwarming.
undefined Ruime keuze uit verschillende IJzerwerk staalprofielen.
undefined Handvat naar keuze.
undefined Staalbehandeling naar keuze (Ral kleur gepoedercoat / gespoten / bijenwasbehandeling).
undefined Gelaagd veiligheidsglas.
undefined Geen ouderwetse klink nodig.
undefined Sluit volledig in kozijn en daardoor zeer tochtwerend.
undefined Vormgeving naar wens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij IJzerwerk!

Contact opnemen Stalen Scharnierdeuren 1

stalen scharnierdeur zwart

stalen scharnierdeur

stalen scharnierdeur

Bel ons gerust!